Skip to main content

Heb je vragen over lid worden van Coöperatie Civiel?

Wij kunnen ons voorstellen dat je niet over één nacht ijs gaat als je overweegt lid te worden van Coöperatie Civiel. Vragen stellen hoort daarbij. Daarvoor mag je ons altijd benaderen.

Op deze pagina geven wij alvast antwoord op de vragen die wij het meest gesteld zien worden.

Antwoorden op veel gestelde vragen

Klik op de vragen hieronder en lees meer! Wil je graag verder praten of zoek je verdieping? Aarzel niet om contact met ons op te nemen.

Jazeker, één van de kernwaarden van Coöperatie Civiel is Vrijheid. Je houdt als zelfstandige zeker de vrijheid om met je eigen opdrachten en ontwikkelingen bezig te zijn. Al helemaal als het gaat om een vakgebied, waar de Coöperatie Civiel zich minder mee bezighoudt.

Dat zijn de leden van de Coöperatie. De winst wordt – naar rato van wat leden eraan bijgedragen hebben – verdeeld over de leden. De winst gaat dus niet naar de oprichters. Dat vinden wij wel zo Eerlijk. Laat dat nu juist één van onze kernwaarden zijn.

Omdat het financiële aspect voor ons niet een drijfveer is. Wij vinden andere aspecten belangrijker, zoals een goed netwerk en waardevolle samenwerking.

Nee, er is geen sprake van bemoeienis. Wel mag je verwachten dat leden interesse tonen. Als je daar behoefte aan hebt, kunnen zij meedenken. Op die manier houden we het werk interessant en ben jij in staat om je klant optimaal te bedienen.

We bieden je een de mogelijkheid om je sterker te profileren richting (potentiele) opdrachtgevers en collega’s. Je bent lid van een netwerk, waarin bijvoorbeeld verzekeringen en toegang tot marktplaatsen goed geregeld zijn. Verder doe je sociale en professionele contacten op. Handig om te kunnen sparren of de samenwerking in projecten te zoeken.

Ja, dat kan zeker, denk aan productontwikkeling of tooling. Alles is bespreekbaar.

Nee, dat is niet verplicht. We zouden jouw lidmaatschap aan de andere kant wél op prijs stellen. Jij kunt ons dan helpen bouwen aan de Coöperatie Civiel én deelt mee in de winst.

Jazeker, samen met jou willen we graag bouwen aan een beter platform, netwerk en samenwerkingsverband. We doen dit met elkaar, zonder enige hiërarchie.

Het geheel is meer dan de som der delen. Dat geldt binnen systems engineering, maar zeker ook binnen Coöperatie Civiel. Coöperatie Civiel vult de coöperatie-gedachte in, zoals die – volgens ons – bedoeld is: krachten bundelen met respect voor elkaars vrijheid en eigenheid, ten nutte van het geheel en dus de delen (de leden).

Coöperatie Civiel heeft als doel een langlopend samenwerkingsverband te vormen van professionals op het gebied van inhoudelijk projectmanagement en systems engineering. Consultants en interim projectmedewerkers, die het belang van de klant en zijn project voorop hebben staan. Professionals die werken vanuit een holistisch beeld op de projectopgave. De samenwerking vertaalt zich in een gezamenlijke propositie aan de markt voor infrastructurele projecten. En in het samen beter worden, ter versterking van die propositie en jezelf. Omdat het leuker is om samen te werken dan solistisch. Socializen en sparren hoort hier vanzelfsprekend bij.

  • Wij managen infrastructurele projecten voor natte en droge infrastructuur (traditioneel aangeduid als weg- en waterbouw) en de energie-infrastructuur. Leden van de coöperatie zijn in het verleden ook actief geweest in de luchtvaart-infrastructuur. Coöperatie Civiel is gericht op beheerst en traceerbaar (verantwoordbaar) werken in deze projecten. Ten behoeve van een integraal ontwerp van het project en een werkend projectresultaat, dat voorziet in de behoefte van de klant en gebruikers.

Neem contact met ons op!

Overweeg jij lid te worden van Coöperatie Civiel?

Laten we dan eens een kop koffie drinken!

Inspiratie Civiel
Coöperatie Civiel zet zich in voor droge voeten in Limburg
27 maart 2022 Nieuws
Coöperatie Civiel zet zich in voor droge voeten in Limburg
We hebben groot nieuws! Oud nieuws en nieuw nieuws.
Drie nieuwe leden Coöperatie Civiel
20 december 2021 Nieuws
Drie nieuwe leden Coöperatie Civiel
Alleen ga je sneller, samen kom je verder …
MVO en Duurzaamheid
16 september 2021 Nieuws
MVO en Duurzaamheid
Coöperatie Civiel wil graag sterk bijdragen aan ontwikkelingen rondom Maatschappelijk Verantwoord Ondern…

Privacy Preference Center