Drie nieuwe leden Coöperatie Civiel

Leden foto Cooperatie Civiel - Edwin, Eline, Marnix, Robert, Erik(V.l.n.r.: Edwin, Eline, Marnix, Robert, Erik)

Alleen ga je sneller, samen kom je verder

Inmiddels kunnen we je met trots melden dat de coöperatie eind 2021 Robert, Edwin en Eline heeft mogen verwelkomen! Al samenwerkend zijn we vanaf nu voor nog meer opdrachtgevers van toegevoegde waarde.

De komst van deze drie toppers zorgt er in één klap voor dat onze coöperatie groeit naar vijf leden. Dat maakt ons natuurlijk vele malen slagvaardiger. We gaan dan ook met frisse energie aan de slag. Ben je benieuwd hoe ver wij samen gaan komen? Houd deze website en Linkedin in de gaten!

Kom jij ons ook versterken?

Wil jij ons helpen bij het openen van perspectieven? Lees hier meer of stuur ons dan een bericht, we vertellen je graag alles over de coöperatie en zijn benieuwd naar wat jou bezighoudt!