Ontwikkelen trainingsmateriaal Waterschap Aa en Maas

Ontwikkeling trainingsprogramma Systems Engineering & Relatics

Ontwikkeling trainingsprogramma Systems Engineering & Relatics

Opdrachtgever: Waterschap Aa en Maas
Samenwerking met: Ganto | www.ganto.nl

In juni zijn we samen met Ganto gestart met het ontwikkelen van 5 workshops voor Waterschap Aa en Maas. De workshops worden gebaseerd op het trainingsmateriaal van HEEL (www.heel-nl.nu), maar nu gericht op het watersysteem en de waterketen. Er komen workshops voor Systems Engineering als gedachtengoed, het klanteisenproces, structureren van informatie, eisen en verificatie en ontwerp en marktbenadering. Deze workshops bevatten ook de doorkijk naar hoe al deze informatie expliciet te verwerken is in WEB de Waterschaps EisenBibliotheek in Relatics.

In oktober kunnen alle collega’s van Aa en Maas zich aanmelden voor de workshops.